Manapság mindenki blogot ír mert ez tök trendi. Hát szerintem tökre nem. Milyen hülyeség megosztani az egész életedet másokkal, talán kicsit élénk a fantáziám, de ezzel elég sok féle képen vissza lehet élni. Na jó ezt már mindenki hallott a sokat, és mindenki maga dönti el mit ír a blogjába.  Én még nem tudom, de az biztos, hogy semmi olyat ami személyes, de ha személyes témákra terelődik a dolog akkor gyorsan át klikkelem privátra és blog helyett magán napló lesz belőle. :) Hát addig is jó szórakozást amíg lehet.

 

Na hát rólam nem sok mindent kell tudni, meg aztán úgy is megismertek a blogon keresztül. Amit nagyon fontos kiemelnem hogy most éjfél múlt 31 perccel. Persze ez nem meglepő mert minden nap elmúlik éjfél 31 perccel, csak hogy én most dolgozok. Tök szívás!!! Na jó nem annyira mert hát azért nem rossz az a munka ahol az ember blogot írhat. Na igen és ezt elolvassa a főnököm és kitér a hitéből. Már  is van egy okom mért ne legyen publikus az oldalam.

Most eltelt 20 óra.

Az elmúlt 20 órában felvilágosítottak, hogy az e-mailcímemet nem láthatja akárki szóval ez kicsit megnyugtató azok számára akik még sokáig szeretnék olvasni a blogomat. (na nem mint ha olyan sokan lennének)

Szeretnék vissza térni azért még az előző estéhez. Egy óvodában dolgozok ahol bentlakó gyerekek vanak, ez annyit tesz, hogy hétfőtől péntekig a gyerköcök bent alszanak az óviban, és hát ilyenkor sajna éjszakai felügyelet is kell. Igazából nem vészes a dolog mert milliárdokat kereshet ezzel. (remélem feltűnt az irónia) Pár ezer forinttal kapok többet, nem alhatok és 28 gyerekért vagyok felelős ez jellemző valójában a munkámra. Még sem panaszkodok, mert szeretem csinálni.

További fontos információ, hogy van egy tündéri párom akivel most már 2 hete együtt élek vagy együtt lakok nem is tudom hogyan kell ezt mondani, szóval össze költöztünk 34 hónap után, szóval biztosan sokat olvashatjátok milyen "fantasztikus" alkalmazkodni.

 

Szerző: Jessicat87  2009.02.02. 23:37 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szarazeletszokjhozza.blog.hu/api/trackback/id/tr65919335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benö 2009.02.03. 18:05:24

Szia, tök jó az oldalad! :)
Csak így tovább husi! :)
süti beállítások módosítása