Ez mindenképpen olyan történet amit mindenkinek meg kell ismernie, nem hosszú éppen csak pár sor, de kedves olvasó aki vagy ilyen lökött és ezt a blogot olvasod , neked mindenképpen meg kell ismerned a bucimat.

Ez a kedves buci a számban (olykor gennyes kinövés az egyik fogam tövében) szóval ez a kis buci már közel 2 éve de lehet van 3 is életem része. Minden napos programom volt, hogy a bucit kipukasztottam (hogy írják?) De a múlthéten elvittem a bucit a fogdokinénihez aki egyszerűen fantasztikusan ügyes és imádom.  Dr. Lator Éva csak hogy mindenki ismerje. Szóval ez az abszólút imádni való doki néni  gyökér kezelte a fogacskámat és majd 2 hét tisztulás után betömi és soha többet nem lesz bucim. Egyenlőre még van , szóval még nem tudom mennyire fog hiányozni, mert hogy őszinte legyek a szívemhez nölt. De a szívem mélyén tudni fogom, hogy buci mindig is bennem marad és velem él.  

 

Szerző: Jessicat87  2009.02.28. 11:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szarazeletszokjhozza.blog.hu/api/trackback/id/tr11971318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása